Pēc remonta jaunu veidolu ieguvis SIA «Dona» maizes veikals Salā
ILZE BIČEVSKA

Remonta dēļ neilgu laiku bija slēgts SIA «Dona» maizes veikals uzņēmuma teritorijā Salā, bet otrdien, Jāņu nedēļā, tas atkal vēra savas durvis uzlabotā veidolā. 
  – Centāmies visu iecerēto paveikt maksimāli ātri, jo pircēji mūsu veikalu ir iecienījuši. Praktiski ik dienu, kamēr ritēja remonts, kāds pienāca pie ēkas un paraustīja veikala durvju rokturi, tāpēc ar remontu nekavējāmies. Veikala telpu platība ir līdzšinējā, bet esam pamainījuši dizainu, mēbeles un izkārtojumu, kā arī, protams, telpas izremontētas, – stāsta SIA «Dona» valdes priekšsēdētājs Kārlis Ze­mešs. 
    Tas nav vienīgais jaunievedums uzņēmumā: ir radīti arī jauni produkti: «Krustpils rudzu maize», trīs veidu baltmaizes grauzdiņi, kā arī «Svētku maize», bet, kā uzsver valdes priekšsēdētājs, jaunumus «Dona» ievieš uzmanīgi. Nepārsteidzoties. 
    – Uzlabojumus savulaik esam ieviesuši gan par saviem līdzekļiem, gan ir ņemti kredīti. Uzskatām, ka ne viss modernais mums der, ja tas nemaina, neuzlabo mūsu produkta garšu. Mēs, protams, neesam tīri ekoloģiskās produkcijas ražotāji, ko veic mājražotāji, kuri patlaban ieņem savu stabilu nišu sīvās konkurences pilnajā maizes tirgū Latvijā, bet tajā pašā laikā mēs savam klientam jau esam pierādījuši, ka mūsu produkta stiprā puse ir laba kvalitāte, ko pierāda tas, ka esam izturējuši laika pārbaudi. Pircējiem mūsu maize ir drošs un zināms produkts. To jau parāda arī apjomi, kādos patlaban ražojam. Jā, domājam par ražotnes paplašināšanu, jo pēdējo reizi tas tika darīts 2006./2007. gadā, bet, kā jau teicu – tas jādara prātīgi, – teic K. Zemešs. 
   Patlaban 1993. gadā dibinātais uzņēmums SIA «Dona» dod darbu ap simts strādājošajiem – gan Salas pagasta, gan tuvīnās Jē­kabpils iedzīvotājiem.

iesaki šo rakstu:

Komentāri (3)

  1. vērotājs
    vērotājs
    pirms 3 mēnešiem

    Maize Donai ir laba, bet kādreiz saldskābajām maizēm bija vairāk cukura un ķimeņu, līdz ar to garša bija labāka. Tagad šī veida maize nav vairs saldskāba, bet ir tikai skāba, un vairs nepērku. Bet, ja to uzlabos , pievienojot cukuru un ķimenes, tad pirkšu noteikti. Tā domā daudzi pircēji, bet, nez kāpēc līdz Donas ausij tas nenonāk. Garšīgai maizei pat desu nevajag klāt, uzsmērē sviestiņu, ēd, baudi un priecājies.

    Atbildēt
  2. donis
    donis
    pirms 2 mēnešiem

    vairs nepērku Donas produkciju, pilna ar e-vielām un konservantiem, izņemot pašu dārgāko maizi, un dārga, ja paskatās bulciņas - bezgaršīgas un dārgas, a speķa pīrādziņi viena maza kumosiņa lielumā ar nebaudāmu bildījumu maksā tikpat cik lieli smaržīgi Gaļas nama speķa pīrāgi no labas mīklas, lieli un ar bagātīgu aromātisku pildījumu.

  3. vērotājs
    vērotājs
    pirms 2 mēnešiem

    Atradu rakstu, lai būtu pa tēmu. :)) Nupat, nesen nopirku Donas smalkmaizītes - karameļu un ar ievārījumu. Lasu pildījuma sastāvu karameļu smalkmaizītei par tām vielām, kas mani satracināja: stabilizators mikrokristāliskā celuloze E460i, karboksimetilcelulozeE466, kālija sorbāts E202, nātrija benzonātsE211, mīklā pievienoti nehidrogenēta palmu eļļa. Ievārījuma smalkmaizītei sastāvs vēl tā neko. Zaptei pievienots kaut kāds recinātājs - želēna sveķi. Kas tas? :) Un atkal, mīklai pievienoti palmu augu tauki. "Smalkmaizītēs!" ir viena ķīmija !!! Vai bez tās iztikt nevar? Nu tad lai necep, ja nav iespējams. Ko viņi bojā cilvēkiem veselību? Vai kāds no Donas priekšniecības kaut pagaršo šīs GLEZES, ko liek smalkmaizītēs? Tās ir drausmīgas! Un pati smalkmaizīte pēc struktūras ir smagnēja, lipīga, kā no plastilīna izveidota. Vai tādai ir jābūt smalkmaizītes struktūrai. Vai viņi paši apzinās, kādu viņi produkciju piedāvā? Vai arī tikai ar grozīšanos ar puķēm veikala priekšā pietiek? Produkcijai nav kvalitātes, tajā ir daudz ķīmijas. Vairs nekad nepirkšu Donas izstrādājumus!

    Atbildēt

Pievienot komentāru